Cov id-19 i ka marrë jetën koma ndantit të Kom andës Mbështetëse, gjeneral brigade Ndriçim Sallaku.

Lajmi është bërë me dije nga ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi. Gjenerali nuk ka mundur të fitojë bet ejën me vir usin.

“Nuk kam fjalë për ndarjen e papritur nga jeta të komandantit të Komandës Mbështetëse, gjeneral brigade Ndriçim Sallaku.

Në kaq pak kohë në krye të Ministrisë së Mbrojtjes, gjeneral Sallaku tregoi se ishte një ndër bashkëpunëtorët më të spikatur, me një sens të jashtëzakonshëm ndjeshmërie për kominitetin, të cilën e tregoi edhe gjatë përmbytjeve të fundit në Nënshkodër dhe Katund të Ri.

Gjeneral Sallaku fitoi çdo sfidë ku shërbeu në Forcat e Ar matos ura, por fatke qësi sht hu mbi bet ejën me COVID-19.

Do të kujtojmë përgjithmonë Gjeneral!”, shkruan Peleshi. g.v/abcnews.al