Pro st it ucioni është një fenomen i cili çdo ditë e më shumë po bëhet i pranishëm, teksa në Itali disa vajza fotografohen në rrugë, ndërsa shihet qartë qëllimi i vajzave si dhe një makinë dhe disa karrige.

Ka qenë një qytetar, i cili përmes një mesazhi të dërguar në redaksinë tonë të JOQ Albania, ka vënë në dukje fenomenin, ndërsa shkruan se makina është me targa shqiptare dhe se vajzat shesin trupin për pak lekë.

Qytetari shkruan:

Po shiten te shkretat. Me erdhi inat se kishin parkuar automjetin me targa shqiptare. Shesin veten per pak leke dhe parkojnë automjetin qe ti shef e gjithë bota.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur