Gazetari Enkel Demi ka folur për Ramën dhe sjelljen e tij në politikë. Ai ka zbuluar mbrëmjen e djeshme se e gjithë kjo sjellje e papranueshme vjen pasi Edi Ramën e rrihnin çunat e lagjes. Demi tha se Rama erdhi në pushtet përmes batu tave, por tashmë ato e kanë hum bur vlerën dhe seriozitetin e tyre.

Gazetari është shprehur:

Rama mundohet të na imponohet. Mundohet që të gjitha t’i bëjë nëpërmjet imponimit. Përdor imazhin e të fortit. Secili ka pasur në lagje çuna që bënin si të fortë. Basha është i vetmi politikan që nuk është formuar para viteve 1990. Ne kemi pro ble me me menta litetin se jemi formuar para viteve ’90. Ai ka një formim të një natyre tjetër. Po erdhi në pushtet do të jetë më e lehtë për ta rrë zuar. I vetmi njeri që nuk ka emocion më se kemi 20 vjet që e shohim është Edi Rama. Fuq inë e tij e ka pasur te batuta. Tani flet me gjuhën e ban dit ëve që rri gjithë ditën. Ngaqë kur ka qenë i vogël e rri hnim në lagje ne. Tani mundohet të na marrë ha kun. I gjatë ishte por bëheshin nja 5-6 veta. Ai bën një gabim të rën dë se nuk ka konceptin e shtetit. Këta nuk kanë konceptin e një shteti që ka një protokoll. E koncepton shtetin me shkopin e gomës, me gazin e Sandër Lleshajt dhe Ard Veliun që i bënte biografinë gocës së tezes që dilte me një film. Ky është thjesht një rru gaç që me metoda rru gaçërie do me ble qeverinë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur