Sara është nja nga vajzat më të njohura të Për’puthen. Ajo u përfol shumë edhe për puthjet që dha me Atdheun dhe më pas, për debatin që pati mes tyre.

Sara të dielën u çua dhe puthi edhe Rinianin. Kohë më parë ajo u shpreh se meshkujt janë shumë të mirë dhe se i do të gjithë, por së fundmi ka dalë një foto e Sarës ku shikohet shumë e afërt me Arjan Konomin.

Ajo i shikohet shumë afër me Arjanin dhe se i ka vendosur dorën te barku. U mendua në fillim se do të kishte një përputhje midis saj dhe Atdheut, por kjo nuk ndodhi.

Ata patën një debat, pasi Atdheu zbuloi se Sara kishte puthur në prapaskenë Atdheun.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur