Ka ndër ruar je të në spi tal, 11-vjeçari, i cili u përpl as dje nga një automjet në Gjirokastër.

I mit uri nuk ka mundur dot t’i mbijetojë pl agë ve. Ai ka ndër ruar je të në sp ital.

Pol icia njoftoi dje se arr esto i shtetasin me inic iale S. S., 45 vjeç, banues në Sarandë, pasi në vendin e quajtur “Ura e Çapos”, ka aksi dentu ar një 11-vjeçar me ini ciale S. P.

I mi turi u nis drejt spit alit të Tr aum ës në Tiranë. Materialet i kaluan Pro kuro risë Pranë Gj yka tës së Shkallës së Parë Gjirokastër për veprime të mëtejshme.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur