Rama është duke prezantuar sot, kandidatët për deputetë. Si fillim ai ka prezantuar Luljeta Bozon dhe Najada Çomon, dy emrat që sapo i ka futur në PS. Ai është shprehur se përfshirja e dy personazheve në PS është një arritje e madhe për ta.

Rama është shprehur:

Bozo në Parlament do ulet si një stërgjyshe. Ajo do përfaqësojë gjithë gjyshërit dhe mbesat e nipërit që nuk votojnë dot. Kjo është një arritje e madhe për ne. Gjithashtu ajo do jetë aty për shumë gjëra të tjera.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur