Murati është shprehur sot se Sindi nuk është e afërt ndaj tij në prapaskena. Ndërkohë Sindi ka zbuluar se ka qenë në kafene me djemtë e tjerë kur ka shkuar dhe e ka puthur në faqe.

Murati: Sindi, ti kur vjen nuk thua as mirëmëngjes.

Sindi: Unë nuk them mirëmëngjes? Unë kam ardhur dhe të kam thënë si nuk më takon dhe ti as nuk je cuar të më takosh.

Murati: Po aty kanë qenë gjithë cunat.

Sindi: Po por unë erdha të të takoj ty. Të kam puthur në faqe.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur