Mbremjen e djeshme konkurrenti i Perputhen Atdhe Xharravina eshte sul muar nga nje grup djemsh, pa patur nje arsye konkrete.

Por duket se nuk eshte mbyllur me kaq! Kryefjala.com ka zbuluar se rreth ores 21:30 eshte sul muar lokali i Atdheut qe ka hapur tek rrugica e Sales,ne kryeqytet.

Nje grup prej 5 djemsh kane hyre brenda lokalit ne kohen qe cdo gje ka qene e mbyllur per shkak te ores pol icore.

Ata kane th er lokalin, dhe kane shka ktuar d eme ma terial, por nuk kane vjed hur asgje prej tij.

Ne kete menyre duket se me teper eshte nje su lm per ceshtje ina ti dhe jo vj edhje.

Kryefjala.com ka siguruar videon teksa grupi i te rinjve jane futur ne lokal, kane thy er, kane shkuar deri tek pjesa e banakut dhe kane dale serish prej tij duke u larguar ne kembe.

Nuk dihen ende arsyet pse eshte bere sul mi ndaj tij por edhe ndaj biznesit.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur