Këngëtarja e njohur Enca ka realizuar një bashkëbisedim me ndjekësit në rrjete sociale. Ajo iu është përgjigjur pyetjeve të ndryshme, mes të cilave dhe një për peshën.

Enca ka treguar se ka shtuar 10 kilogramë përgjatë muajve kur kishte këm bën e th yer. Ajo ndodhej në regjim shtrati, në mungesë të akti vitetit fi zik. Megjithatë, këngëtarja ka treguar se 5 prej këtyre kilogramëve tashmë i ka hequr.

“Qëkur the va këmbën rreth 2 muaj më parë më është dashur të qëndroj në regjim shtrati dhe prej mungesës së aktivitetit fi zik shtova plot 10 kg. Tani 5 prej tyre i kam hequr, por po vazhdoj të përpiqem. Asnjëherë mos gjy koni njerëzit pa ditur historinë e tyre”, ka shkruar Enca.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur