Disa çaste më parë është regjistruar një ngja rje e rë ndë në lagjen “Don Bosko” në Tiranë.

Aty një grua është he dhu r nga ballkoni dhe si pa sojë ka ndë rruar je të në vend.

Pol i cia ka shkuar në vendin e ngja rjes dhe është duke punuar për zbardhjen e saj, por ende nuk ka një njoftim zyrtar. Vijon…