Gjermania i dha lamtumirën Angela Merkel me gjashtë minuta duartrokitje të vazhdueshme. Gjermanët e zgjodhën atë për t’i udhëhequr, dhe ajo udhëhoqi 80 milion gjermanë për 16 vite me aftësi, përkushtim dhe sinqeritet.

Gjatë këtyre 16 viteve të udhëheqjes dhe autoritetit të saj në vendin e saj, asnjë shkelje nuk u regjistrua kundër saj. Ajo nuk caktoi asnjë nga të afërmit e saj në qeverinë e saj.

Ajo nuk pretendoi se ishte krijuese e lavdive. Ajo nuk mori miliona nga puna e saj dhe as nuk kishte nevojë për dikë që të gëzonte jetën e saj.

Ajo nuk mori statute dhe premtime, nuk luftoi me ata që i paraprinë dhe nuk e shpërbëu atë. Ajo nuk shqiptoi marrëzira. Ajo nuk u shfaq në rrugicat e Berlinit për t’u fotografuar.

Ajo është gruaja e quajtur “Zonja e Botës” dhe u përshkrua si ekuivalente e gjashtë milion burrave.
Në janar të këtij viti, Merkel u largua nga pozita e udhëheqjes së partisë… Kjo është Angela Merkel, Kancelarja e Gjermanisë, ekonomistja më e madhe në Evropë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur