Pak kohë më parë, Sindi dhe Juli debatuan as hpër në “Përputhen”.
Gjithçka nisi nga komenti “Je si vaj Borshi, ekstra i vi rgjër” i Julit, që rev olt oi k eq konkurrenten.

Në një puntatë të “Përputhen Prime”, dyshja u përballën me njëri-tjetrin për të sqaruar situatën, por si është sot raporti mes tyre? Në një intervistë me ndjekësit në instastory, Sindi ka lënë të kuptohet se ajo dhe Juli flasin dhe gjërat mes tyre janë rregulluar.

“Ne as nuk u v ra më, as nuk patëm diçka që të mos flasim më kurrë me njëri-tjetrin. Një leksion shumë i rëndësishëm që kam mësuar unë në “Përputhen” është ‘kurrë mos thuaj kurrë”, ka shkruar ajo.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur