Konkùrrèntja Ana Kauri kërkoi këtë të dielë në “Për’Puthen Prime” largimin e saj përfundimtar, pas zhgènjimeve të njëpasnjëshme nga djemtë e emisionit.

Ajo u përbàll me Rinianin, djalin që kishte një pëlqim por refùzoi takimet me të, duke i shpjeguar si i kishte ndikuar asaj rrugëtimi në “Për’Puthen”.

Ana i tregoi konkùrrèntit se kishte frìkë të vepronte lirshëm, pasi kishte marrë vetëm zhgènjime nga djemtë për të cilët kishte pasur pëlqime.

Fillimsht ishte Arbri ai që hòdhi akùza të fòrta mbi Anën, më pas Fatjoni u largua nga “Për’Puthen” pa asnjë sqarim.

Ndaj, Ana i kërkoi Rinianit të largoheshin bashkë nga emisioni dhe të vazhdonin njohjen e tyre jashtë.

Riniani e refùzoi propòzimin e Anës, duke u shprehur se nuk i beson fjalëve të saj. Ndaj, Ana vendosi ta ndërprèsë në mes këtë udhëtim dhe të dalë e vetme nga “Për’puthen”.

Në rrjete sociale kanë vèrshuar pyetjet ndaj Anës, siç ishte ajo për lìdhjen me Fationin, të cilën ish-konkùrrèntja e mohoi kategorikisht.

Gjithashtu, ndjèkësit ishin kurìozë të dinin pse Ana nuk e zgjodhi kurrë në takim Mevlanin. Na është dukur sikur ata s’kanë pasur ndonjë pëlqim të madh për njëri-tjetrin, por s’paska qenë kështu!

Arsyeja pse Ana nuk e ka zgjedhur Mevlanin është fakti që ai ka qenë gjithmonë i zènë me vajza të tjera.

“Ma le fìksim, si nuk dole kurrë me Mevlanin”- i shkroi ndjèkësi, ndërsa ajo ia ktheu:

“Shumë prej jush ma kanë kërkuar, pooor Mevlani ka qenë gjithë kohën i zènë”- ka shkruar ajo.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur