Një ak sid ent i rën dë u regjistrua ditën e djeshme në aksin rrugor Vlorë-Peshkëpi, ku një automjet përp la si për vde k je një vajzë 7-vjeçare.

Pas aks iden tit drejtuesi i mjetit u shoqërua në komi sar iatin e Pol i cisë së Vlorës për veprimet e nev ojshme he ti m ore.

Në lidhje me ngja rjen ka reaguar edhe gazetari Enrik Mehmeti i cili ka publikuar foton e vajzës dhe bën apel që përgjegjësi të marrë atë që meriton.

Sipas gazetarit, drejtuesit e mjeteve nuk kanë ku jdesin e duhur në rrugë dhe për këtë arsye duhet të merren ma sat përka tëse.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur