Vlorë- Në aksin rrugor Vlorë-Peshkëpi, ka ndodhur një aks ident me vde kje.

Mësohet se makina me drejtues E. Sh., ka aksi den tuar shtetasen e mitur me inic iale A. C., 7 vjeçe, e cila për pas ojë ka ndër ruar je të.

Drejtuesi i mjetit është shoqëruar në Kom isariatin e Pol icisë Vlorë, për veprime të mëtejshme.

Në vendngjarje ndodhet grupi he timor dhe po punon për zbardhjen e plotë të rrethanave të aksi den tit.