Aktori shumë i dashur për publikun, Gent Zenelaj kaloi një be t ejë shumë të vës htirë me koronaviru sin dhe ditët e tmerrshme që kaloi i rrëfeu së fundmi i ftuar në programin “Fitstation”.

Genti u shpreh se mushkërinë e ka pasur në formën më të r ën dë dhe pati shumë fri kë për jetën.

“E kalova vetë në kurriz është një së mu ndje e tmerrshme. Unë kam pasur 55% prekje të mushkërisë. E kam kaluar në formën më të rë ndë të mundshme dhe një djalë që deri në nëntor zhy tej 20 metra dhe në 4 janar nuk lidhja dot këpucët, nuk bëja dot një korridor. Do kuj d esin maksimal, nuk duhet anash kaluar në asnjë moment, sepse bën kthesë brenda ditës. Pata shumë fr ik ë për fëmijët, mendova që i bra ktisa në momentin më deli kat të jetës së tyre. Kisha fri kë dhe për veten, por kisha një fr ikë shumë të madhe për familjarët e mi”, tregoi Genti
.