Një aks ident i rë ndë ka ndodhur ditën e sotme në Tiranë.

Burime për JOQ ALBANIA bëjnë me dije se një super Benz luksoz ka përpla sur dy të rinj që ishin duke ecur në tro tuar.

Ngja rja ka ndodhur pranë hotel “Plaza” dhe të ak sid en tuar kanë mbetur një vajzë dhe një djalë rreth 25-vjeç.

Vajza ndodhet në gj en dje kom e ndërsa djali në gjendje shumë të rë ndë sh ënd etë sore. Shoferi i cili është rreth të 30-ave ka qenë duke ecur me shumë shpejtësi kur ka dalë nga rruga dhe ka p ërpl asur dy të rinjtë që ecnin në trotuar, ndërsa vajzën e ka fluturuar në ajër nga pë rpla sja e fu qi shme.