Ana, ish konkurrentja e Për’puthen ishte në rubrikën “Trotuar” në E diell, nuk ka hez ituar që të he që këpucën dhe të god asë Bledi Manen vetëm për të marrë fjalën.

Më pas ka sqar uar situatën me Gracianon, i cili rrë feu bis e ksuali tetin e tij në takimin me Anën dhe kjo e fundit nuk e para gjy koi, por u shpreh se do të vazhdonte ta njihte.

“Duro mor burrë, ç’paske qenë. Unë mendoj se Graciano po tregonte historinë. Ndoshta jo të gjithëve na pëlqen dhe gjejmë vetveten, por në fu nd të fu ndit ajo është e shku ara e tij, e vendosi ta tregojë, e tregoi.

Sa për pjesën e këtyre, vendosa të mos i vendos k ryqin në asnjë vend sepse kur i drejton gishtin dikujt, dhemb. Unë kam qenë nga ata persona që ma kanë drejtuar gishtin i madh e i vogël dhe më ka dh embur e jam ndj erë keq. Në një formë apo në një tjetër, jam lë nduar dhe nuk dua t’jua kthej të tjerëve në të njëjtën monedhë”, tha Ana.