Një shtetasi italian as nuk i kishte shkuar në mendje se çfarë do t’i ndodhte në ditën e Shën Valentinit.

Teksa u kthye nga puna, ai gjeti gruan e tij duke e tr adht uar me një tjetër në shtëpinë e tyre.Ngjarja ndodhi në Salerno, Itali.

Gruaja kishte përfituar nga mungesa e të shoqit dhe kishte ftuar të dashurin e saj në shtëpi. Por burri i saj u kthye më shpejt nga puna dhe i kapi ‘mat’.

Menjëherë sapo pa burrin që hyri në shtëpi, i dashuri i gruas tentoi të arratisej duke u hedhur nga kati i dytë i pallatit, por u rrë zua. Më pss ai u dërgua në sp ital, ndonëse nuk mori dë mti me se rioze.

Poli ca mbërriti në vendgjarje u h abit nga k ronologjia e asaj çfarë kishte ndodhur.