Pasditja e së shtunës solli reshjet e para të dëborës në Tiranë.

Nëse vazhdojnë me këtë intensitet, kryeqyteti mund të zbardhet shumë shpejt. Ky fenomen natyror është tepër i rrallë në Tiranë pasi hera e fundit kur u përfshi nga reshjet e dëborës ishte në vitin 2017.

Mbetet për tu parë nëse reshjet do të vazhdojnë me këtë intensitet dhe të shtrohen në sipërfaqen e tokës. Deri tani, reshjet e dëborës shoqërohen me reshje shiu duke e bërë që të shkrijë sapo prek tokën.