Ka ndërruar jetë Vatan Rama, i riu nga fshati Botusha – Koshare e Gjakovës. Ai vd iq pas një aks identit me fa talitet në Suedi.

Image result for vatan rama

Familjarët kanë bërë të ditur se për 22 vjeçarin do të ketë ditë zie në fshatin e tyre.

“Ndajmë dhe ndiejmë dhim bjen bashkë me ju! Lutemi për Shpirtin e tij. Përjetësisht në Zemrat tona Vëlla dhe Shoku jonë i dashur”.