Me urdhër të SPAK, është arr estuar mëngjesin e sotëm gjy qtarja Enkeleda Hoxha. Gjithashtu, janë arr est uar 10 persona të tjerë, mes tyre kryesekr etarja e Gj yk at ës së Krujës, si dhe avokati Aldo Tabaku.

Gjyqtarja Hoxha ëshë bërë e njohur për lirimin nga bu rgu me procedura të dyshimta të disa personazheve të njohur të botës së kr i mit si Endrit Dokle, Genc Tafili dhe Ilir Paja, dhe po ashtu lirimin e Hekuran Billës, i cili do të vr it ej më vonë në një at en tat në Tiranë.