Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur ditën e djeshme në Lushnje. 25-vjeçari me ini ciale B.H banues në Tiranë kishte shkuar në Lushnje për të qenë sa më pranë familjes së tij, pasi kishte filluar punë te zyra e punës.

Por nuk e shijoi dhe gëzoi dot punën ashtu siç duhet, pasi krejt papritur i dha fund jetës mbrëmjen e kaluar, duke u hedhur nga kati i tretë i një go dine në afërsi të rotondos së Savrës, në Lushnje.

25-vjeçari kishte një javë që kishte kaluar Covid-in por nuk kishte dalë nga banesa e tij prej disa ditësh. Shokët e tij kishin bindur për të dalë jashtë për një birrë, për të festuar. Por një gjë e tillë rezultoi fa tale për djaloshin 25-vjecar.