Një 29-vjeçare nga Lushnja është zhdu kur katër ditë më parë pa lënë as një gjurmë. Deno ncimin në pol ici fillimisht e ka bërë i ati i saj. Ndërkohë burime për JOQ Albania bëjnë me dije se vajza quhet Etleva Bicaku. Familjarët nuk kanë marrë asnjë info rmacion në lidhje me të dhe ndodhen në an kth për fatin e saj. Familjarët bëjnë me dije se ajo vuan nga pr obleme të sh ëndetit men dor. Për rastin në fjalë ka dalë edhe një njoftim poli cie.

Njoftimi i poli cisë:

Nga spe cialistët për Heti min e Kri meve në Kom isariatin e Poli cisë Lush një, është bërë sh pallja në kë rkim dhe po punohet për gjetjen e shtetases E. B., 29 vjeçe, banuese në fshatin Thanasaj, Lushnjë, pasi ka bërë ka llzim babai i saj se vajza (e cila vuan nga prob leme të sh ëndetit men dor) është larguar nga banesa më datë 29.01.2021 dhe nuk është kthyer më.
Mrb mund te me ndihmoni nese dikush e ka par kte vajz esht lar gur te premten paradite nga shtepia. Nese e shikon mdonje ose e keni pa diku ju lutem contatoni ne kte nr. Nje shoqja ime esht zhd ukur nga shtepia pa len gjurm. mund te dergoj foton e saj e nr tel qe nese dikush e ka pa te kontaktoj esht urg jente ju lutem. Esht urgje nte E kan dh en dhe lajmet …jemi ne merk se nuk dim asgje. Nese mund ta publikoni do jepni nje ndihm shum te madhe sepse ndoshta e ka pa ndonje.