Të martën pasdite, në var r ezat e qytetit në Prizren, i është dhënë lamtumira e fundit të riut 15 vjeçar, i cili dje ndërroi jetë nga p lagët e marra, pasi ishte g oditur me mjet të mp rehtë pas një p ërleshjeje mes disa të miturve.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mëngjesin e së hënës në lagjen “Bajram Curri” të Prizrenit.

Disa të mitur, nxënës të shkollës së mesme të mjekësisë, “Luciono Motroni” janë p ërleshur në mes vete, ku njëri nga ta ka humbur jetën si pasoj e p lagëve të marra nga t hika.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur