Lediana, e cila iu bashku a”PërPuthen” vetëm një muaj më parë, ka befasuar sot, ndërsa tha se kërkon të largohet nga emisioni.

E prekur, ajo sq aroi se e ka të vështirë ta përballojë pre sionin dhe se nuk po e gjen dot veten mes konkurrentëve të tjerë.

“Unë jam tip i ndje shëm, nuk kam arritur ende të futem në rrethin tuaj dhe ndaj nuk ju përshëndes, jo që jam mend jemadhe. E kam të vështirë ta përballoj pres ionin e gjithë kësaj. Nuk kam arritur kom atë shfaq atë që jam në të vërtetë”, tha ajo.

Pas pjesës së parë të emisionit, ajo mori një pauz, në mënyrë që të qetësohet dhe të refl ektojë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur