Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Ledjana deklaroi se ka vendosur të largohet nga programi. Kjo nx iti debate të as hpra në studio, për sh kak të të cilave u ndërpre dhe tran smetimi.

Fationi dhe Erisi, djali i ri që i është bashkuar emisionit, shpë rth yen ke q ndaj njëri-tjetrit. Erisi tha se shkak për largimin e Ledjanës janë bërë ofe nd imet dhe injo rimet që ka marrë nga konkurrentët e tjerë, duke përmendur Melisën. “Ju nuk e latë të tregohej vetëvetja, e sul muat direkt”, u shpreh ai ndër të tjera.

Ai u kundë rshtua nga Fationi, i cili më pas u ngrit dhe shkoi drejt tij me tone të ash pra. Djemtë nuk i kursyen të sh arat dhe ofe ndimet.
Konkurrentët e tjerë ndërhy në për t’i ndaluar./ “Top Channel”

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur