Mikesha kjo eshte nje recete si të zbardhësh dhëmbët me gjethe dafinë. Dhëmbët mund të zbardhen në qoftë se ju përdorni gjethe dafine me lëkurën e tharë të portokallit. Kjo eshte nje recete BIO qe nuk demton dhembet por i mbron dhe forcon ata.

Ruan shendetin or al dhe zbardh dhembet ne menyre te pabe sueshme. Po ju prezantoj receten pa humbur kohe.

Perberesit:

Gjethe dafine, Lekure portokalli.

Pergatitja: Në një enë hidhni disa fletë dafinë dhe lëkura portokalli të thara dhe shtoni pak ujë.Vendosini te zjejne per disa minuta dhe me pas lereni te fltohet. Me lëngun e përftuar lyeni dhëmbët dhe lëreni të veprojë për 4-5 minuta.

Në fund lajini dhëmbët me pastë. Kete recete perseriteni serisht diten tjeter ne te njejten menyre.