Pak kohë më parë, ska ndali Ana-Arjon bëri bujë të madhe kudo në rrjet dhe në media. Menjëherë pas kësaj, dy konkurrentët u përjashtuan nga “Përputhen”.

Së shpejti, Anën do ta shikojmë në një tjetër program “dating”. Në Kosovë ka nisur një emision i ngjashëm me “Përputhen”, i titulluar “It’s my love”.

Në një intervistë për “Express Rozë”, drejtuesi i këtij emisioni, Kika ka treguar se Ana do t’i bashkohet versionit kosovar.