Në puntatën e sotme në PërPuthen kanë ardhur 4 djem të rinj. Djali i tretë është Andi nga Kosova por që ka lindur në Amerikë.

Andi: Doja të bëhesha pjesë e këtij programi për tre arsye. Fakti i parë që është në Shqipëri dhe e dua shumë Shqipërinë. E ndjej veten si në shtëpinë time të dytë. Arsye e dytë është me ju tregu disa çunave këtu se si duhet të sillesh me vajzat. Arsye e tretë është për të parë se cila nga gocat është e zonja t’ma rrémbejë zemrën.

Andi: Për ti takuar kam qejf të gjitha. Por kam veçu Anën dhe Tea. Dhe po më vjen kéq që nuk është Armandi këtu se i kisha bërë ca debàte më të.https://www.photojoiner.net/image/3u0IMhEn

Mevlani: Gruaja e huaj është gati për tu martu, nuk ke punë më atje.

Andi: Tea e ka prékur disa herë se ka pasiguri. Nëse Tea ka kërkesa që ai nuk ia ka përmbùshur ja ku jam. Përderisa këta janë akoma këtu, atëherë ka diçka. As puthje nuk kam parë tek këta të dy,

Tea: Ne akoma nuk jemi cift. Dhe e dyta unë kam shprehur që nuk jam rehat me kamerat në íntímítet. Edhe më pëlqen vetëbesimi që ke.

Andi: Je shumë ndryshe nga unë, por më pëlqen. Jam hacker i femrave.

Mevlani: Nuk mjafton ajo që ke shkuar në Amerikë.

Andi: Do tràzoj ujëra, do shkàktoj térmet dhe me shpérthýer vùllkan.