Një djalë realizoi dëshirën e fundit të nënës së tij të së murë, duke e ngritur nga karroca dhe duke kërcyer me të në ditën e dasmës.

Terri Hightower, 57 vjeç, u diagnostikua me sëm undjen degjenerative ALS – e njohur gjithashtu si sëm undja Lou Gehrig – në dhjetor 2019 dhe deri në verën e vitit 2020, ajo nuk mund të ecte më. Por, pavarësisht se ajo ishte e së murë, ajo ëndërroi të merrte pjesë në dasmën e djalit të saj Scooter më 9 tetor dhe u befasua kur ai organizoi një vallëzim të veçantë nënë-bir për të dy në këtë ngjarje.

Me miqtë dhe familjen e mbledhur rreth pistës së vallëzimit, Scooter dhe familja e tij e morën karrocën me rrota të nënës së tij, dhe ndërsa rreth 150 mysafirë shikonin, Scooter bëri thirrje për muzikë dhe, me ndihmën e babait të tij, ngriti nënën në krahë. Mysafirët që qëndronin rreth pistës duartrokitën ndërsa Scooter e lëvizi butësisht dhe duke qarë mbi supe.

Ai mund të shihej duke qarë dhe duke pëshpëritur në veshin e nënës së tij ndërsa ai e rrotulloi atë në krahë gjatë vallëzimit emocional.

Por nëna e tij, Terri vd iq pasi humbi bet ejën me sëm undjen pas 10 ditëve nga dasma e rrethuar nga miqtë dhe familja e saj.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur