Ndeshjet luhen pa tifozë, por inci dentet nuk mungojnë, madje edhe kur përfundon loja. “Panorama Sport” zbulon nga burime të sigurta, se menjëherë pasi është mbyllur takimi i sotëm në Kurbin, Laçi-Kukësi 3-2, është usht ruar dhu në ndaj arbitrit kryesor të këtij takimi, Kreshnik Bajramaj.

Dysh ohet se personi që ka ush truar dh unë ndaj gjyqtarit të kolegjiumit të Tiranës ka qenë një prej zyrtarëve të klubit vendës të Laçit. Mbetet për t’u parë tashmë se çfarë reagimi do të ketë nga FSHF dhe vetë Shoqata e Arbitrave pas këtij inci denti në ndeshjen e vlefshme për javën e 13-të të Kategorisë Superiore.