Qe prej fillimit te Perputhen Sindi eshte prezantuar si vajza e vir gjer, gje qe shkaktoi shume debat jo vetem ne studio por edhe ne rrjet.

Nisur nga kjo gje Sindi eshte shprehur se eshte nje vajze e zgjuar e lexuar dhe madje di 4 gjuhe te huaja, kjo ka qene arsyeja qe Sindi nuk ka patur kohe te humb vir gjerine.

Natyrshem lind mesazhi per Sindin qe duke hequr vi rgjerine nuk te iken edhe zgjuarsia. Madje mund ta ndihmoje per clirimin e hor moneve.

Sepse nga menyra e de batit apo shpe rthimeve kuptohet qe Sindi ka nevoje urgj ente per clirim hormonesh. Te jesh e virgjer sot apo te mos jesh nuk perben ndryshim nje burre do ta gjesh!

Keshtu qe Sindi jepi drejtim se nuk e ke punen mire keshtu!