Për’puthen është kthyer një nga emisionet më të ndjekura dhe kjo për shkak të personazheve që janë në program. Gjatë transmetimeve ditore nuk kanë fund de batet dhe xhel ozitë mes konkurentëve, që me reagimet e tyre, bëhen virale edhe në rrjetet sociale.

Gjithashtu, edhe veshja e tyre estrava gante nuk është lënë pa komentuar. Së fundmi, një foto e Anës, konkurentes në Për’puthen është bërë virale, pasi ajo ka nxjerrë më shumë seç duhet në emision. Teksa ka hapur këmbët, kamerat kanë kapur momentin kur Anës i dalin pjesët in t ime. Kjo nuk është hera e parë që një gjë e tillë ndodh në këtë emision.