Të gjithë e kane kthyer kokën nga Alketa Vejsiu pas publikimit të kësaj fotografie.

Moderatorja e njohur shihet e veshur me b i k ini në foton e fundit të publikuar në Instagram, ndërsa përballë saj shihet bora.

Ajo duket se nuk e ka aspak të ftohtë, por edhe nëse ka qenë e kundërta, ajo e ka bërë të pamundurën, që fotografia të dalë sa më profesionale.

Duke pasur parasysh se ajo ka shumë njerëz që e duan nuk kanë pasur se si të mungojnë komentet pozitive pranë imazhit.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur