Kilet e tepërta në stinën e verës janë të pa-dùrùeshme dhe këtë e konfirmojnë të gjithë ata që kanë nisur misionin e dobësimit.

Shumica e burrave që janë mbipeshë ankòhen se nuk bëjnë rehat gjatë 24 orëve, ndërsa për gratë yndyra e tepërt në trup është një mákth i vërtetë.

Kjo, pasi femrat janë më aktive dhe më të impenjuara me punë gjatë ditës dhe mendoni pak…

Nëse ato janë shumë mbipeshë në krahasim me peshën e tyre ideale, jeta e tyre do të bëhet shumë e vësh.tirë dhe shëndeti i tyre do të japë shenja ç.rregullimi.

Për këtë arsye dhe për t’ua bërë jetën më të lehtë si burrave dhe grave do t’ju tregojmë një plan ushqimor, madje e thënë më qartë një dietë shumë të shëndetshme e cila ka si bazë kryesore limonin.

Limoni është provuar edhe shkencërisht të ketë efekte çudibërëse në trupin e njeriut për shkak të vetive të mëdha që ai ka dhe jo më kot ata që konsumojnë sa më shumë limonin kanë një forcë të madhe dhe një imu.nitet shumë herë më të lartë në trupin e tyre.

Kjo dietë njihet në shumë vende të botës dhe deri më sot nga sondazhet e kryera është cilësuar si një nga më populloret pasi ka për detyrë të ulë nga trupi juaj deri në 10 kilogramë që ju peshojnë shtesë.

Rekomandohet që ju ta ndiqni me shumë korrektësi këtë dietë dhe mos ta bëni për një kohë të gjatë pasi kjo përdoret vetëm për 2 javë.

Duke qenë se ka mjaftueshëm lëndë ushqyese për trupin e njeriut dhe përmbajtja e lartë e vitaminës C, e bën limonin një nga elementët kyç për heqjen e yndyrës së keqe dhe dh.jamit të tepërt.

Duke ndjekur këtë dietë ju jo vetëm që do t’i jepni vetes një shans për të zbritur deri në 10 kg, por edhe do të përmirësoni sistemin tuaj tretës dhe do të rrisni në nivele të larta imuni.tetin e trupit tuaj.

Ja se si ta bëni “Dietën me Limon” dhe që të funksionojë duhet të ndiqni me korrektësi të gjithë hapat:

 • Dita nr.1 – Pini gjysmë limoni dhe hani një mollë jeshile.
 • Dita nr.2 – Pini gjysmë limoni dhe hani 2 mollë jeshile.
 • Dita nr.3 – Pini një limon dhe pini një gotë me ujë të pijshëm pa gaz.
 • Dita nr.4 – Pini një limon dhe hani një mollë jeshile.
 • Dita nr.5 – Pini 2 limonë dhe hani një mollë jeshile shoqëruar me një gotë me ujë të pijshëm pa gaz.
 • Dita nr.6 – Pini 2 limonë dhe hani 2 mollë jeshile.
 • Dita nr.7 – Pini 2 limonë, gotës shtojini 1 lugë gjelle me mjaltë dhe pini 3 gota me ujë të pijshëm.
 • Dita nr.8 – Pini 3 limonë dhe hani 2 mollë jeshile.
 • Dita nr.9 – Pini 3 limonë dhe hani 2 mollë jeshile dhe pini 2 gota me ujë të pijshëm.
 • Dita nr.10 – Pini 3 limonë dhe pini 4 gota me ujë të pijshëm dhe hani 1 mollë jeshile.
 • Dita nr.11 – Pini 4 limonë dhe hani 2 mollë jeshile.
 • Dita nr.12 – Pini 2 limonë dhe pini 2 gota me ujë të pijshëm dhe 1/2 mollë jeshile.
 • Dita nr.13 – Pini 1 limon dhe hani 1 mollë jeshile.
 • Dita nr.14 – Pini 2 limonë, pini 5 gota me ujë të pijshëm dhe hani 2 mollë jeshile. Për preferencë shtoni një lugë me mjaltë natyral tek gota e limonit.