Aktori i njohur dhe moderatori i emisionit Stop në Tv Klan, Gentian Zenelaj, ka fituar be tejën me së mundjen e ko ronavirusit Co vid-19.

Vetë aktori ka publikuar një foto nga spitali në rrjetet sociale, ku thotë se pas 14 ditësh të vës htira, më në fund ia ka dalë ta kalojë këtë së mundje.

Ai ka falenderuar dhe mjekët që janë kujd esur për të.

14 ditë lu ftova me këtë së mundje të pabesë dhe të poshtër miqtë e mi.së mundje që më mori edhe njeriun e shtrenjtë. Falenderimet e mia me të sinqerta për stafin e mrekullueshëm ,i cili u kujdes për shën detin tim fiz ik të së murë dhe shp irtin të copëtuar në ditët më të vështira të jetës sime”, shkruan ndër të tjera Gentian Zenelaj.

Por, për fat të keq, Gentian Zeneliaj ka humbur njeriun e shtrenjtë për shkak të Covid-19. Më datën 28 Dhjetor 2020 Genti ka humbur edhe babain e tij nga ky virus.

Ai e ka bërë vetë të ditur këtë lajm përmes një postimi në Facebook të disa ditëve më parë, ku ka falenderuar të gjithë për ngushëllimet dhe mbështetjen që ka marrë.

“Me hi dhërim të the llë njoftoj ndarjen sot nga jeta të babait tim, Rexhep Zenelaj pas një be teje të gjatë me Co vid-19. Ju falenderoj nga zemra për çdo me ndim dhe ngu shëllim që kam marrë nga ju. Zoti ju bekoftë. Va rrimi zhvillohet nesër në orën 13:00 në Shengjin,” ka shkruar në postimin e tij Genti. /tvklan.al