Arjan Çani: Albin Kurti është një ‘Za gar politik’, mos t’ju shkoi në mendje ta vo toni atë

Arjan Çani, Nëse do isha kosovar s’do e votoja Albin Kurtin, Nuk e mbaj kur më ka ardhur Albin Kurti në studion time, por megjithatë them që jo më kot është shpallur nga ju personi i vitit.

Megjithatë unë nuk do e vo toja po të isha shtetas kosovar. S’do e vo toja sepse është krijuar një m it për të, dhe mendoj që ky mit duhet të rr ëzohet.