8 të rinj janë gjetur të paje të në një vilë ku kishin zgjedhur të festonin Vitin e Ri. Sipas dyshimeve të policisë ngjarja ka ndodhur për shkak të asf iksimit nga gazi. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Tribistovo, Komuna Posushje, në jug të Bosnje e Hercegovinës.

Mediat vendase kanë publikuar edhe pamjet kur familjarët e vik timave shkojnë në banesën ku fëmijët e tyre u gjetën të paje të. Një paku jdesi mendohet të ketë sjellë tra gjedinë. Të rinjtë janë moshatarë, të lindur në vitin 2001.

Qeveria e Federatës së Bosnje dhe Hercegovinës shpalli 4 janarin ditë zi në këtë entitet.

Me poshte shty pni njeren nga videot qe do tju habisë.