Në këto ditë festash një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjermani. Si bëhet e ditur një burrë i ka ma rrë jetën vajzave të tija dhe më pas i ka dhënë f und jetës së tij.

Në fshatin Län genfeld pol icia ka gjetur të pa je ta vajzat dhe babai i tyre është gjetur në va skë pa ndje nja. Ende është e paq artë se cili është mot ivi.

Nëna e dy vajzave ishte në punë në një rest orant. Në momentin që ajo nuk po lidhej dot me të shoqin ka marrë të motrën në telefon dhe i ka thënë të shkoj të shi koj, ç’po ndodhte në shtëpi.

Vajzat e vogla u gjetën të paje ta në katin e parë të shtëpisë. Kurse babai u gjet pa ndje nja si u tha dhe më lart në vaskë. Si raport ohet nga m ediat gjermane ai është në gjendje të mirë në spital, por ende nuk ka folur.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.