27-vjeçarja Monica Rile i ka habitur të gjithë me dëshirën e saj. Nëse të gjitha vajzat duan të dobësohen, Monica do të jetë vajza më e shëndosh në botë.

Monica Riley 6

Ajp peshon më shumë se 300 kilogramë dhe thotë se dëshiron të vazhdojë të konsumojë shumë ushqim derisa të mos të ketë mundësi të ngrihet më në këmbë.

Feeder Sid, i dashuri i saj e ndihmon atë ushqehet dhe e kalon kohën e tij duke i gatuar Monicas. Ajo merr rreth 8000 kalori në ditë. Monica ka nevojë për ndihmën e të dashurit të saj për tu larë ose për të lëvizur.

Ajo deklaron:

Qëllimi është të arrij 450 kg dhe të mbetemi akoma.”

Çifti që u njohën në internet dhe ata thonë se kanë dashurinë e përsosur.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Monica Riley 1