Një ak si dent u shënua mbrëmjen e djeshme në Rrogozhinë, ku një 46-vjeçar humbi kontrollin e makinë dhe u pë r plas me trafikndërësen.

Aks id ent rezultoi fatal pasi 46-vjeçari humbi jetën. Bëhet fjalë për Arjan Fesko nga Prizreni dhe me dokumente të rregullta angleze. Ai po lëvizte me mjetin e tij në drejtim të jugut të vendit. Fesko ishte biznesmen në fushën e transporteve pasi kishte një shoqëri që transportonte persona dhe mallra nga Anglia drejt Shqipërisë.


Lajmi tra gjik ka shaktuar shumë dhi mbje tek të afërmit dhe familjarët. Këtë e ka shprehur edhe vajza e tij, e cila ka komentuar për humbjen e të atit. “Babi si na ike, I love you”-shkruan ajo.