Reperi i njohur Mozzik ka qenë i ftuar në emisionin Sonte në T7, ku pos tjerash ka treguar per preferencat e tij sa u përket vajzave.

Tema u ndërlidh
me rubrikën “Vishu me Vjosën”, e cila pos tjerash dha detaje se si duhet të
dukemi kur dalim ne takim te parë me simpatinë.

Ai tha se është zëri dhe flokët çka më së shumti tërheqin vëmendjen e tij