Disenjatorja e njohur Blerina Kllokoqi Rugova ka thënë se nuk i përcjellë asnjëherë trendet dhe se mundohet të mos influencohet nga to.

Ajo në një intervistë të veçantë në kuadër të rubrikës “Modë në sy të Pranverës” ndalet te krijimi i studios së re, bashkëpunimet me të famshmit, e kreacionet.

VIDEO