Prej kohësh Mozzik ka larguar të gjithë ndjekësit e tij nga rrjeti social Instagram duke lënë vetëm Hanën, vajzën e tij.

I pyetur në lidhje me këtë, në emisionin “Sonte” në T7, ai tregon se pse bëri një veprim të tillë dhe pse pjesë e folloëers-ave të tij është vetëm Hana.

VIDEO