Hit këngëtarja Orhidea Latifi, për publikun e njohur si Kida, ka edhe një pasion që ndoshta nuk ja keni njohur.

Kida, i preferon shumë veturat, madje ato më të shtrenjtat e luksozet, që i ka shumë për qejf.

Kida, sa herë që është vetëm në veturë këndon, madje jo vetëm këngët e saj që i ka të shumta, por edhe të kolegëve e kolegeve.

Këngëtarja, prej vitesh është ndër më produktivet dhe më të pëlqyerat nga publikuni gjërë./kosovarja

Shiko videon: