Është pjesë e ekranit që kur ishte fëmijë, ku prezantonte emisionet televizive për më të vegjlit.

Me kalimin e viteve, Teuta Selimi nisi të merrej me muzikë, madje kënga u bë profesioni i saj i jetës, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja është bashkëshorte dhe gjithashtu nënë e dy djemve tashmë të rritur.

Teuta, ndonëse është 45 vjeç, duket më në formë se asnjëherë më parë, madje në disa nga fotot e fundit ajo ka zbuluar një pjesë të barkut, duke treguar format ideale të saj.