Antonela Berisha perflitet  kudo që shkon.

Mesa duket të njëjtën gjë ka bërë edhe këtë mbrëmje në “Goca dhe Gra” ajo ka folur për disa detaje nga jeta e saj, e sigurisht që është ngacmuar edhe për lidhjet e dashurisë.

Kemi të reja nga ty e pyesin moderatoret e ndërkohë që Antonela bën lojra fjalësh, Dalina e pyet:

“Mos je shtatzënë moj”.

“Çfarë thua ti”, thotë Antonela duke qeshur e më pas tregon që nuk është madje me punët e zemrës nuk ka asgjë në terezi.

Ajo ka treguar gjithashtu se e ka shumë të vështirë të krijoj raport apo të njohë një person pra, siç duket Antonela është ende beqare e në kërkim të dashurisë.