Vali Corleone është një nga personazhet më të njohura shqiptare,i cili u bë i njohur për jetën luksoze të tij dhe veturat e shtrenjta.

Së fundi, Vali është bërë edhe me një veturë të re të tipit “BMW X6” 700PS Limited Edition.

King Corleone, kohë më parë është përballur edhe me drejtësinë.

Por pavarësishtë kësaj duket se po e shijon jetën ashtu siç di vetëm ai./Blic/