Ivanka Trump është njëra nga gratë më të fuqishme në botë.

Vajza e ish-Presidentit të SHBA-së, Donald Trump, nuk përtonte që në takimet të rëndësishme ndërkombëtare të shfaqej provo.kative.

Disa herë, ajo është shfaqur pa recipeta.

Së fundmi, nëna e tre fëmijë ka publikuar foto nga këto takime dhe nga imazhet duket qartë që ylli nuk ka veshur reçipeta.